Soluțiile dezvoltate de noi folosesc inteligența artificială pentru a separa riscurile critice de activitatea de rutină dintr-un sistem de securitate, identificând lanțuri de activități care generează riscuri și asigurând informații clare echipelor de securitate în demersurile lor de a contracara atacurile.

Viziune

Softrust Vision Analytics își propune să fie partenerul preferat pentru implementarea unui sistem de securitate modern, care folosește inteligența artificială pentru a identifica rapid riscurile cu care vă confruntați. Suntem capabili nu doar să implementăm soluții adaptate nevoilor dumneavoastră, ci să vă oferim și consultanță de specialitate. 

Suntem prietenoși cu mediul înconjurător și ne asumăm un mod de lucru transparent în relația cuangajații, partenerii și clienții noștri.

Misiune

Misiunea Softrust Vision Analytics este de a dezvolta și integra soluții care asigură securitatea persoanelor, a spațiilor, a obiectelor și proceselor. Folosind algortimi de tip deep learning, dorim să îmbogățim conceptele de securitate și să ne distingem în acest domeniu. Obținem acest lucru prin furnizarea de produse de cea mai bună calitate, versatile, dezvoltate de angajații noștri competenți și experimentați.  

Valori

Creativitate

Suntem o companie de tehnologie pentru care inovația și creativitatea sunt esențiale. Pentru fiecare produs și soluție pe care o pregătim pentru piață tânăra și pasionata noastră echipă generează un concept competitiv, care este rezultatul unei noi viziuni asupra securității și care va aduce valoare sporită clienților care-l vor utiliza.

Încredere

Suntem o companie cu o expertiză foarte solidă în domeniul securității, un partener de încredere pentru clienți, fie că vorbim de parcuri industriale, bănci sau infrastructuri critice. Dezvoltăm și furnizăm soluții profesionale, customizabile, integrabile și care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Portofoliul nostru include produse si algoritmi de ultimă generație care înglobează inteligență artificială, toate fiind dezvoltate intern, cu respectarea celor mai înalte standarde de audit și securitate.

Integritate

Credem în stabilirea unor standarde înalte de calitate în ceea ce privește soluțiile și serviciile pe care le livrăm clienților și în adoptarea unei conduite morale ireproșabile.Apreciem onestitatea și ne mândrim cu ceea ce facem.