Industrii softrust
Produsele noastre
Solicitați ofertă
Serviciile Noastre
Solicitați ofertă
Previous slide
Next slide

Industrii

Retail. Horeca

Vreți să schimbați sistemul de securitate existent, să-l extindeți sau să-i adăugați o componentă SMART care să-i dea valoare adăugată?

Soluțiile Softrust Vision Analytics vă ajută în acest scop.

Prin integrarea componentelor noastre de Inteligenţa Artificială (AI), capacitatea sistemului de a oferi informaţii utile operatorul uman crește. Sistemului CCTV existent i se pot asocia noi funcții, printre care funcții de căutare SMART pentru identificarea informațiilor de interes, dar mai ales funcții active, sistemul putând fi programat să reacționeze, prin transmiterea de date și semnale de alarmă către personalul abilitat, în funcție de variabile predefinite și în urma analizării situației de moment, crescând astfel utilitatea acestuia. Un alt aspect deosebit de important este legat de posibilitatea adăugării de noi funcții în sistem, care să ofere informații suport pentru alte aplicații în afara celor de securitate. Prin procesarea datelor cu ajutorul algoritmilor AI și prin extragerea informațiilor de interes pot fi furnizate date importante de marketing, branding și poziționare de produse în magazine.

Retail

Bănci

Puteți extinde capabilitățile și durata de viață a sistemului de securitate fizică cu costuri minime, prin adăugarea unui nivel software de inteligență artificială. Folosind produsele de ultimă generație din gamele KGuard și SeVA, veți primi informații unificate despre securitatea cibernetică și fizică, precum și date privind monitorizarea accesului în zone sensibile, supravegheate 24/24.  

Folosind cele mai noi tehnologii de rețele neuronale și fuziune a informațiilor, se va determina automat veridicitatea fiecărei alarme, se va stabili poziția exactă a acesteia, se va urmări ținta și se vor raporta operatorului doar informațiile relevante, astfel încât să nu îl suprasolicite pe acesta. Astfel, sistemul devine un gardian virtual, care are rolul de a ușura sarcina operatorilor umani, de a le eficientiza lucrul și de a îmbunătăți rezultatele sistemelor de securitate.

Banci

Parcuri industriale

Numărul tot mai mare de camere videocare trebuie monitorizate, multitudinea de senzori  care furnizează date și alerte, scenarii operaționale tot mai complexe transformă sistemele clasice de securitate în instrumente incomplete și pe alocuri ineficiente. Soluțiile noastre SMART te ajută să prelucrezi rapid și relevant un volum uriaș de date și imagini. 

Extragerea automată a datelor de interes prin procesare video dedicată, folosind algoritmi de tip Deep Leaning, agregarea informațiilor de la toate subsistemele și integrarea unor algoritmi de fuziune a datelor, integrarea în platforme centralizate, vor face din sistemul de securitate implementat în obiectivul dumneavoastră unul SMART, ale cărui funcții pot fi îmbunătățite permanent pentru a rămâne performant, aliniat strategiei de business și provocărilor specifice.

Transporturi

Siguranța persoanelor, protecția bunurilor, dar și optimizarea operațională sunt deziderate obligatorii în domeniul transporturilor care, însă, necesită efort substanțial și abordări speciale. Softrust Vision Analytics propune soluții de inovatoare, customizabile, care oferă suportul necesar personalului responsabil de gestionarea problemelor de securitate. 

Combinarea unor algoritmi de analiză video de ultimă generație (cum ar fi Face Recognition, Automatic Plate Recognition, Crowd Detection, Object Classification etc.) cu date furnizate de alte sisteme ( de ex. People Couting, Ticketing, Access Control etc.), fuziunea datelor și  diseminarea informațiilor într-un mod cât mai util și prietenos vor conduce la soluții care să răspundă eficient cerințelor din activitatea dumneavoastră.    

Extragerea automată a datelor de interes prin procesare video dedicată, folosind algoritmi de tip Deep Leaning, agregarea informațiilor de la toate subsistemele și integrarea unor algoritmi de fuziune a datelor, integrarea în platforme centralizate, vor face din sistemul de securitate implementat în obiectivul dumneavoastră unul SMART, ale cărui funcții pot fi îmbunătățite permanent pentru a rămâne performant, aliniat strategiei de business și provocărilor specifice.

Zone de frontieră

Utilizați în activitatea dumneavoastră camere termale cu zonă de acțiune extinsă și care sunt greu de upgradat? Integrați-le într-o soluție de inteligență artificială marca Softrust Vision Analytics și vor deveni sisteme de ultimă generație.

Algoritmii dedicați Softrust® au fost dezvoltați și “antrenați” special pe imagini preluate de la camere termale, putând clasifica obiecte până la dimensiuni minime, de 10 pixeli, acestea fiind perfomanțe comparabile cu cele ale ochiului uman. Testată în condiții și scenarii operaționale reale, soluțiile noastre oferă instrumente puternice de asistență și suport decizional în activitatea cotidiană de supraveghere a granițelor, precum și a altor obiective cum ar fi: canale navigabile, parcuri naturale, zone forestiere, de pescuit, ferme și zone agricole etc.

Infrastructuri critice

  • Transport energie electrică
  • Centrale electrice, termice, nucleare
  • Aeroporturi
  • Porturi
  • Obiective militare

Identificarea amenințărilor și abordarea alertelor în timp real, precum și răspunsul prompt pentru contracararea acestora rămân obiectivul #1 al diviziei de securitate din domeniul infrastructurilor critice. Diversificarea și creșterea în complexitate a atacurilor trebuie contracarate cu sisteme și proceduri pe măsură, iar sistemul integrat de securitate trebuie întreținut și upgradat corespunzător în permanență.

Portofoliul Softrust Vision Analytics include, printre altele, algoritmi de inteligență artificială (AI) dedicați, precum și o întreagă suită de aplicații dedicate dispeceratelor integrate de securitate, toate acestea fiind deja funcționale la mai mulți clienți din domeniul infrastructurilor critice. Misiunea noastră este a dezvolta și implementa soluții viabile și performante, care pot fi customizate și upgradate ușor și pentru care asigurăm suport tehnic, dezvoltare continuă și adaptare la noile provocări tehnologice, la noile amenințări sau la schimbările de scenarii operaționale.

Administrații centrale.
Administrații locale.
Instituții de învățământ.
Spitale.

MART City, SMART Government, Eficiență Energetică, Securitatea Persoanelor, Optimizarea activității sunt doar câteva aspecte de interes major și de actualitate, toate fiind strâns legate de procese de colectare de date (video, audio, diverși senzori, Social Media etc.), prelucrare de semnale, proceduri și procese automate, suport decizional.

Softrust Visions Analytics este partenerul de care aveți nevoie pentru agregarea datelor de la mai mulți senzori și sisteme, pentru utilizarea unor algoritmi de analiză video de ultimă generație (cum ar fi: Face Recognition, Automatic Plate Recognition, Crowd Detection, Object Classification, etc.), precum și pentru corelarea cu date furnizate de alte sisteme (de exemplu: Traffic SMART Controller, SMART Metering, BMS, Access Control etc.),  pentru fuziunea datelor și aplicarea unor algoritmi dedicați de tip Data Analytics. Platforma noastră, utilizată deja cu succes de clienși din domenii diverse asigură, de asemenea, diseminarea informațiilor într-un mod cat mai intuitiv și util, în scopul eficientizării și creșterii performanței businessului dumneavoastră.    

Solicitați ofertă pentru produsele noastre

Cere Oferta Produse Softrust

Solicitați ofertă pentru serviciile noastre