Produse Seva
Produsele noastre
Solicitați ofertă
Serviciile Noastre
Solicitați ofertă
Previous slide
Next slide

Softrust Vision Analytics lansează pe piață gama de produse SeVA, care integrează sisteme electronice de securitate

În cadrul expoziției și conferinței „Ziua Securității Private”, care a avut loc pe 16 noiembrie, la hotel J.W. Marriott, Softrust Vision Analytics a lansat cel mai nou concept destinat securității infrastructurilor critice, companiilor de utilități (energie electrică, gaze, apă), de telecomunicații, unităților bancare și hipermarketurilor: SeVA Gateway.

SeVA este o familie de echipamente care revoluționează sistemele clasice de securitate, bazate pe proceduri statice, prin folosirea inteligenței artificiale în interpretarea și integrarea sistemelor disparate. Astfel, echipamentele preiau date de la diverse sisteme de securitate instalate într-o locație și le analizează, în corelație cu informațiile preluate de la sistemele de monitorizare video, identificând amenințări și evenimente critice care nu ar fi evidente pentru un sistem bazat pe proceduri. Mai mult, SeVA poate asigura comunicația cu diverse sisteme de monitorizare a securității (PSIM, VMS, dispecerate ) sau a activității de business, furnizând elemente valoroase pentru creșterea gradului de securitate și pentru optimizarea proceselor tehnologice și de business.

Cu ajutorul inteligenței artificiale pe care o încorporează, platforma SeVA permite extragerea de informații utile din stream-urile video în scopul identificării unor tendințe și situații care pot scăpa monitorizării automate sau realizate de operatori umani.
SeVA poate fi utilizată și pentru sisteme INFOSEC și poate fi extinsă cu module software care să trateze următoarele teme: anonimizarea stream-urilor video ca urmare a legislației GDPR, detecția de amenințări aeriene de la drone și alte UAV-uri, detecția încercărilor de fraudare cyber-fizică zero-day.

SeVA conține un motor de prelucrare a imaginilor video de ultimă generație, bazat de algoritmi de tip deep learning, ce extrage informații concludente, cu acuratețe ridicată. Aceste informatii sunt gestionate de un modul de fuziune prin inteligență artificială (AI) a informațiilor obținute de la celelalte sisteme din site (detectie la efracție, control al accesului, alarme tehnice , detectie la incendiu și orice alte sisteme informatice care monitorizează o locație și pot contribui la evaluarea situațiilor de risc).

Solicitați ofertă pentru produsele noastre

Cere Oferta Produse Softrust

Solicitați ofertă pentru serviciile noastre